Aanbiedingen

Ben je op zoek naar aanbiedingen van schoenen, dan is het slim odat je op onze site bent uitgekomen. Hoogwaardig kwaliteitsschoeisel voor scherpe prijzen in de heren en damesvariant. Wordt regelmatig als aanbieding in de webwinkel gepromoot. a Ben je geslaagd voor een mooi paar leren schoenen en ben je er blij mee, zorg dan dat ze in conditie blijven, door ze regelmatig met een goed onderhoudsmiddel te behandelen. Goede verzorging is belangrijk om je nieuwe schoenen een duurzaam leven te geven.

Wil je zo lang mogelijk van schoeisel gebruik maken, dan is het slim om deze om de dag te dragen. Gebruik een schoenspanner, zo blijven je dure schoenen goed in model.

Schoenen zijn onderhevig aan het weer. Je draagt ze immers meestal buiten op straat. Een aantal tips kunnen misschien van pas komen wanneer je schoenen nat zijn geworden door sneeuw of regen, wanneer ze kraken of wanneer je onverwachts een kras op je schoenen krijgt.

Krakende schoenen

Er is niets zo irritant als een paar krakende schoenen. Een goeie tip; de schoenen een nachtje op een natte dweil laten staan en daarna de binnenzijde met talkpoeder insmeren.

Te klein gekocht

Toch iets te krappe schoenen aangeschaft? Doe een paar dikke, vochtige sokken aan en ga hier een dagje mee in je krappe schoenen lopen. Wanneer de sokken droog zijn zullen de schoenen wat uitgelopen zijn en meer naar je voeten zijn gaan staan.

Nog een trucje; vul plastic zakjes met water en stop deze in je schoenen. Zet ze een nachtje in de vriezer. Het water wordt ijs en zet wat uit. Misschien is dat net genoeg om de schoenen passende te krijgen.

Natte schoenen

Nederland is een koud en nat land. Geen wonder dat je wel eens natte schoenen krijgt. Zet je schoenen nooit bij de verwarming maar stop er droge kranten in. Vervang deze wanneer ze nat zijn en herhaal tot je schoenen weer droog aanvoelen.

Sneeuw

Het is een onaantrekkelijk gezicht wanneer je sneeuwranden op je leren schoenen hebt. Je kunt ze wegwerken door met gelijke delen kalkvrij water en witte azijn, te behandelen. Rustig een poosje laten drogen en goed insmeren met schoensmeer.

Beschadiging

Ben je per ongeluk tegen een steen o.i.d. aangelopen, dan kan er een vervelende kras op het leer van je schoen ontstaan. Wanneer je niet direct schoensmeer in de buurt hebt maar wel een lippenbalsem, dan kun je de kras daar mee behandelen.

Zweetvoeten

Heb je last van zweetvoeten? Een goede tip is om je schoenen aan de binnenzijde met talkpoeder te poederen. Talkpoeder zorgt er ook voor dat de binnenzijde niet meer afgeeft.