Bolero

Bolero

De bolero, een zeer kort jasje met lange of korte mouwen, blijft een leuk mode-item om in de kast te hebben en om af en toe eens aan te doen. Door een leuke bolero te combineren met een simpel shirt, kun je heel je outfit al snel een boost geven.

Voor heel wat gelegenheden

Een bolero is passend voor heel wat gelegenheden. Een zwarte bolero kan bijvoorbeeld gedragen worden voor het werk; de zakelijke outfit. Maar ook voor een begrafenis; simpel, netjes en toch zeker ook stijlvol. En ook voor een feestje; een bolero oogt net wat speelser en hipper dan een gewoon simpel vestje en is daarom ook zeker geschikt om te dragen tijdens een feestje.

Trendy!

Als je aan een bolero denkt, denk je misschien gewoon aan het korte jasje. Maar tegenwoordig komen grote merken ook met super hippe bolero’s, dan wel in de vorm van een trui. Niet zoals een vestje, open, maar dicht zoals een trui. Een trui dus die komt tot net boven je navel. Zulke bolero’s zijn super trendy en je kan ze dragen tijdens het sporten, het rusten, het feesten, het wandelen…

Een bolero is met veel andere kleding te combineren…

Naast het feit dat een bolero voor heel wat gelegenheden is, en het feit dat er verschillende soorten bolero’s zijn, is een bolero ook te combineren met heel wat andere kledingstukken. Een bolero kan natuurlijk gecombineerd worden met een simpel shirt, maar probeer ook eens om een jurkje aan te doen met daarover een bijpassende bolero. Of probeer eens een hoog getailleerde broek met een bolero in truivorm.

Concluderend, de eerste gedachte die mensen bij een bolero hebben, is vaak simpel: een bolero is een kort jasje. En zo’n bolero kan gedragen worden bij heel wat gelegenheden, heel erg handig dus. Maar een bolero is zeker ook trendy en hoeft helemaal niet zo simpel te zijn. Door leuke combinaties te maken tussen een bolero met andere kledingstukken, maak jij zo je eigen topoutfit voor de gelegenheid in kwestie!