Bouffante

Bouffante

Ben je op zoek naar de juiste modeaccessoires op het gebied van sjaals en omslagdoeken? BouFFante.nl is met ongeveer 3500 sjaals marktleider op het gebied van accessoires. Uitgebreide collecties op het gebied van colsjaals, damessjaals, Pashmina en zomersjaals. Shawls met print, maar ook effen, van fluweel en zijde. Kortom, alles op het gebied van sjaals vindt je in het assortiment van deze webwinkel.

De heren

Ook heren kunnen terecht voor een mooie trendy sjaal, vlinderstrikjes, hoeden, petten enz.enz. Ben je als man op zoek naar de juiste toevoeging voor je outfit, je vindt het bij BouFFante.nl.

Hoe het begon

 

In 1983 is Bouffante begonnen in Rotterdam. Als echte, ouderwetse stoffenwinkel was Bouffante een groot succes in Rotterdam en omstreken. Toch wilde men meer. In 2007 is de overstap gemaakt naar een webwinkel, waar op dit moment meer dan 10.000 verschillende artikelen worden verkocht. Het mixen van verschillende stijlen geeft een aantrekkelijk aanbod en als klant is er altijd wel wat te vinden, waar mee je je outfit kunt boosten.

Een eigen team zorgt er voor dat een deel van de collectie uit eigen koker komt. Bouffante beschikt over een eigen naaiatelier met een aantal professionele naaisters. Inspiratie wordt vanuit de hele wereld binnengebracht in het assortiment accessoires.

Om de collectie actueel te houden en moderner te maken is in 2016 het bedrijf door Kathy overgenomen. Zij is enorm klantgericht en vindt het contact met de klant het allerbelangrijkste. Vragen van klanten worden heel vaak door haarzelf telefonisch beantwoord. Op deze manier probeert zij haar persoonlijk stempel op de zaak te drukken.

De collectie damessjaals

 

Behalve een prachtige collectie sjaals biedt deze webshop een aantrekkelijk assortiment stola’s. Een stola kan op verschillende manieren worden gedragen.

De sjieke variant wordt over een avondjurk gedragen. Je draagt de stola losjes langs je schouderbladen aan de achterzijde en je kunt hem met een mooie speld aan de voorzijde vastzetten.

Neem bijvoorbeeld de goudkleurige bolero stola met geborduurde bloemen. Een populair artikel die je ook zonder speld kunt dragen. De stola bestaat uit goudkleurige tule met geborduurde bloemen en pareltjes. Tule is een mazenweefsel stof die in verschillende fijnheden verkrijgbaar is. Deze goudkleurige stola is van zéér fijn weefsel. Een stola die echte klasse uitstraalt en samen kan worden gedragen op een mooie avondjurk, naar feest of andere chique gelegenheid.

Boa’s

Een boa is ook een soort van stola/sjaal die je meestal gebruikt voor een hip feest of carnaval. Voor een klein prijsje schaf je jezelf een vrolijk gekleurde boa aan voor de komende carnavalsdagen. Van mintgroen tot appelrood zijn de verenboa’s op voorraad.

Kijk voor meer informatie in de bouffante webwinkel. Bouffante.nl