FAQs

Frequently Asked Questions


Wij hebben geen één foto ge-photoshopped, alle foto's zijn gemaakt een normale camera in een normale ruimte (geen speciale foto cabine of iets dergelijks) en zoals je ziet is iedere foto ook anders belicht. De foto's zijn hierdoor zeer realistisch en we maken geen dingen mooier dan dat ze daadwerkelijk zijn. Let wel op als je bijvoorbeeld turquoise oorbellen of een turquoise armband koopt, ieder product is uniek. De ene is wat blauwer ander de andere of er loopt een ander motief door de steen, hier kunnen wij helaas geen invloed op uitoefenen, dit maakt het product juist zo mooi.
Onze producten worden 2x per dag uit het magazijn verzonden, afhankelijk van de drukte bij ons, tijdstip van het plaatsen van de bestelling en drukte bij PostNL is de levertijd 1-2 dagen.
Als je niet tevreden bent met het product kun je het retourneren naar ons. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van het product zonder dat je een reden hoeft op te geven. Wij willen je wel vragen om de sieraden niet te dragen ivm hygiene. Het retour adres is Lakenvelder 3, 5507KV Veldhoven. Zorg er wel voor dat de producten onbeschadigd weer bij ons aankomen en dus goed verpakt zijn.
De standaard verzendkosten zijn 3,80 euro, echter wanneer je voor 20 euro of meer besteld verzenden we het gratis voor je.