Feestelijke stola

Feestelijke stola

Heb je in de komende periode een feestelijke aangelegenheid waar je een galajurk zal dragen? Een feestelijke stola zal je outfit helemaal afmaken.Een stola is een flinke sjaal met soms wel een afmeting van 200 x 75 cm. Er zijn veel kleuren en dessins online te koop. Een stola wordt ook wel omslagdoek genoemd. Je kunt een feestelijke stola op vele manieren dragen. Met een mooie poncho-speld of gewoon losjes over de schouders gedrapeerd.

Velours

Zoek je een bijzondere feeststola met een neutrale kleur? Een velours stola heeft een geeft een zilveren glinstering. Grijs is een kleur die goed kan worden gecombineerd met een zwarte feestjurk. Ook wat feller rood of blauw kan prima samen met een grijze velours stola worden gedragen. Draag ook eens een grijze stola over een zwart jasje.

Stijlvol

Een stola is een feestelijk onderdeel van bijvoorbeeld een galajurk. Toch kun je ook een stola aanschaffen die je meer als cape kunt gebruiken. Wat te denken van een stola in de vorm van een poncho. Deze stola’s zijn iets langer en kunnen zijn afgezet met een bontrand. Je draagt deze stola naar een speciale gelegenheid maar je kunt deze ook dragen als jas. Een stola die als jas kan worden gedragen sluit aan de voorkant met een haakje of mooie, grote knoop.

Stola voor een bruiloft

Ben je binnenkort de bruid, dan is het te overwegen een stola aan te schaffen van imitatiebont. Feestelijk wit zoals je trouwjurk. Met een stola van bont zul je het niet snel koud krijgen. Staat fantastisch wanneer je een strapless jurk draagt.

Opengewerkte feestelijke stola

Een opengewerkte stola of omslagdoek is lekker koel in de zomermaanden. Geeft nét even een meer geklede outfit. Staat het fraaist op een zomerjurkje. Kan online worden aangeschaft.