Trouwen met goedkope trouwringen

Trouwen met goedkope trouwringen

Trouwen doe je als het goed is maar 1 keer, met dat als reden hebben sommige stellen een enorme grote bruiloft waar kosten noch moeite is bespaard. Maar een dure of extravagante bruiloft is niet voor iedereen weggelegd. Sowieso kost een bruiloft best veel geld. Naast een locatie, catering, band, bruidsjurk en bruidspak zijn er nog heel veel andere kosten die je maakt als je gaat trouwen. Denk maar aan een fotograaf, bedankjes en niet te vergeten de trouwringen. Zoals altijd zijn er genoeg mogelijkheden om te besparen op de kosten van een bruiloft. Trouwringen is daar een onderdeel van je. Je hoeft helemaal niet hele dure trouwringen te kopen, je kunt online of bij een juwelier ook goedkope trouwringen vinden.

Een sieraad wat je je leven lang blijft dragen

Goedkope trouwringen kopen voor de mooiste dag van je leven. Ringen die je heel je leven lang blijft dragen. Eigenlijk zou je zeggen dat je juist aan trouwringen dan een behoorlijk bedrag uit geeft. Zo een belangrijk sieraad. Je wilt niet dat na een aantal jaren jouw trouwring minder mooi wordt, of dat de ring verkleurt of erger nog : dat de diamant loslaat. Krassen in een ring zullen altijd wel komen, ongeacht het materiaal of de prijs van de ringen. Maar alle andere scenario’s, die wil je voorkomen. Gelukkig zijn er wel goedkope trouwringen te vinden die van hoogwaardige kwaliteit zijn maar niet al te duur.

Waar vindt je goedkope trouwringen?

Waar vindt je dan goedkope trouwringen van goede kwaliteit? En aan wat voor prijzen denk je dan? Bij goedkope ringen moet je niet gelijk denken aan dat je een trouwring voor een paar tientjes hebt, want trouwringen zijn sowieso een stuk duurder dan normale ringen. Voornamelijk om dat bij de trouwring voor de vrouw vaak diamanten in de ring zijn verwerkt. Wel zijn er genoeg aanbieders te vinden waar je goedkope trouwringen kunt kopen onder de duizend euro. Ook bij grotere juweliersketens zijn deze ringen te vinden. Sommige juweliers hebben wel eens acties waarbij ze een bepaalde serie van trouwringen in de aanbieding doen, ter promotie van een nieuw merk of serie. Ook hebben juweliers soms wel eens trouwringen die uit de mode zijn, een collectie die al een paar jaar oud is bijvoorbeeld. Als toevallig het net je smaak is kun je geluk daar mee hebben. Daarnaast is er in Nederland een trouwringenactie. Zo hebben een aantal juwelierszaken de handen ineen geslagen en gezegd dat als een set trouwringen wordt verkocht dat het stel dan de herenring voor maar 1 euro krijgt. Dan zijn de trouwringen ineens een stuk goedkoper

Alternatieven voor trouwringen

Vindt je de trouwringen nog steeds te duur en ben je op zoek naar andere alternatieven voor een goedkope trouwringen? Denk dan ook eens aan vriendschapsringen. Dit zijn ook hele mooie ringen, maar vallen in een ander prijscategorie. Of het alleen aan de naam ligt dat de ringen een stuk goedkoper zijn valt te betwisten. Een andere optie is om een verlovingsring te combineren met een (trouw)ring. Heb je bij jouw aanzoek al een ontzettend mooie verlovingsring gekregen met een diamant? Het is ook mogelijk om deze te combineren met een simpele trouwring. Een juwelier kan deze ringen samensmelten tot 1 ring. Een trouwring zonder diamantje is vaak al veel goedkoper dan een ring met diamanten. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om te besparen op trouwringen en te kiezen voor goedkopere ringen.