Haaraccessoires

Haaraccessoires

Vrouwen en meisjes, vooral degene met lang haar, zijn allemaal dol op haaraccessoires. Van baby tot oudere vrouw zijn dan ook alle mogelijke haaraccessoires online te vinden.
Divone heeft een groot assortiment accessoires die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld een mooie knot te realiseren. Vrouwen met lang haar zijn allemaal in het bezit van de nodige haarclipjes en gekleurde elastische bandjes om een paardenstaart te maken.

Lang en kort kapsel
Vrouwen met een kort kapsel willen af en toe wel eens wat anders met hun haar. De bandana is een accessoire die kan worden gebruikt door zowel een langharig als kortharig hoofd. Aan te schaffen in vele kleuren en printjes. De panter- en zebraprint is helemaal populair op dit moment maar ook een simpele zwarte bandana staat fantastisch bij de licht-blonde vrouw.
Een bandana heeft verschillende mogelijkheden om te knopen. En niet alleen in je haren maar een bandana kan ook als sjaaltje om je nek worden geknoopt. Is helemaal hip! Het is ook mogelijk om twee verschillende kleuren bandana’s te combineren door deze in elkaar te draaien. Kan om je hoofd maar staat ook fantastisch om je nek.

Topsy Tail
De topsy tail is één van de beste uitvindingen voor lang haar. Je kunt met dit haaraccessoire verschillende knotten maken en ook gebruiken als paardenstaartklem. De topsy tail is er in vele uitvoeringen. Je kunt er een vlecht mee vastzetten maar ook een perfect bruidskapsel mee creëren.

Tips haaraccessoires bruid

Wanneer je lang haar hebt en je bent binnenkort de bruid, dan kun je eigenlijk alle kanten op. Invlechten, krullen, opsteken of los laten hangen met als haaraccessoire een mooie haarclip. Het ligt een beetje aan de dress die je die dag draagt. Heb je een bruidsjurk met een opstaand kraagje, dan is opsteken een goede optie. Draag je een bruidsjurk met blote hals, laat dan wat plukken haar langs je hals hangen. Is je haar wat dun? Misschien ben je geholpen met het juiste haaraccessoire of eventueel een klein haarstukje. Extensions zijn ook nog een optie, wanneer je tijdens je trouwdag je haar wat langer wil.

Kort haar
Kort haar opsteken kan altijd bij een goede kapper. Wil je echter een mooie bruid zijn en niet naar de kapper willen, dan zijn er diverse mogelijkheden om er toch als bruid uit te zien. Er zijn prachtige accessoires die van je gewone kapsel een echt bruidskapsel maken. Chique haaraccessoires met wat glitter in de vorm van een diadeem kan prima in kort haar worden gedragen. En wat de denken van een luxe haarclip met een prachtige diamanten(nep)steentjes? Haaraccessoires zijn er in vele vormen en kleuren die bij iedere outfit tot hun recht komen. Kijk voor inspiratie op de desbetreffende website.