Haarband dames

Haarband dames

Met een leuke haarband maak jij je kapsel en tegelijkertijd je outfit helemaal af. Een haarband voor dames is helemaal niet duur maar zorgt wel voor een boost van je uitstraling.

Verschillende soorten en maten

Haarbanden zijn er te vinden in allerlei soorten en maten. Bijvoorbeeld een touwtje, een lapje stof of een doek. En ook in allerlei maten: van klein naar groot, van dun naar dik.

Natuurlijk zijn er ook een heleboel andere mogelijkheden naast alleen de soort of de maat. Denk bijvoorbeeld aan de kleur, het patroon, met of zonder strikjes, met of zonder bloemetjes…

Door een leuke kleur te kiezen of een leuk patroontje dat bij je kleding past, maak je je outfit al snel compleet. Durf eens iets te combineren waarvan je op het eerste gezicht denkt dat het toch niks zal zijn. Wie weet staat het juist super leuk!

Verschillende draagwijzen

Een haarband kan op verschillende manieren gedragen worden. Dit is natuurlijk ook wel afhankelijk van de soort en de maat van de haarband.

Je kan een haarband over je oren dragen, om je haren naar achteren te houden, midden op je hoofd… Kortom, heel wat mogelijkheden om een haarband te dragen.

Experimenteer ook eens met je haren zelf. Doe je haren in een staart, een knotje, een vlechtje… bijvoorbeeld in plaats van gewoon los naar achteren. Op deze manier creĆ«er je wederom een nieuwe look.

Als je zelf niet zoveel inspiratie hebt hoe je een haarband kan dragen, kan je heel wat filmpjes vinden waarin er wat wordt uitgelegd en geƫxperimenteerd. Vraag ook eens raad aan een vriendin of iemand anders, want zij kunnen vaak direct zien of jouw nieuwe creatie jou staat of eigenlijk niet zo leuk is.

 

Ter conclusie kan er gezegd worden dat een haarband een leuk item is om je look net wat meer uitstraling te geven. Durf eens te experimenteren met verschillende soorten en probeer eens wat nieuws met je haren door het gebruik van een haarband. Het resultaat is wellicht super!