Haarklem

Haarklem

Een van de meest gebruikte haaraccessoires is de haarklem. Een klem voor je haar is een prettig product waarmee je in korte tijd een fraai kapsel kunt creëren. Heb je een dag dat je haar helemaal niet wil zitten? Een haarklem lost je bad-hairday op!
Haarklemmen zijn er in grote en kleine modellen. Elke haardos is weer anders. Een bos dik haar zal met een grote haarklem prima op zijn plek blijven zitten. Dunner haar kun je goed omhoogsteken met een wat kleiner exemplaar. Haarklemmen zijn te koop in enorm veel kleuren en variaties. Klassieke modellen maar ook vintage, moderne en romantische klemmen zijn online te vinden. Bij elke kleur outfit is een haarklem te vinden.

Je haar zelf opsteken

Het kost soms een beetje moeite om je haar op professionele wijze op te steken maar het is wel gemakkelijk wanneer je dit zelf kunt. Het is lastig om steeds naar de kapper te moeten. Met de juiste haarklem en misschien een goed instruktiefilmpje zou het iedereen moeten lukken.

Tips
Wanneer je een hoog opgestoken kapsel wil, moet je de haarklem hoog op je hoofd plaatsen.
Volume krijg je door eerst de haarlokken te krullen.
Ben je in het bezit van dik haar dan is het verstandig een haarklem aan te schaffen die ruimte tussen de tanden heeft. De druk wordt zo gelijkmatig over de klem verdeelt.
Samen met haarspelden kan de haarklem gebruikt worden om een strak opgestoken kapsel te creëren. Maar ook de losse wat romantische look kan met de juiste klem worden
verkregen.

Knotmakers
Er zijn haarklemmen die ook wel worden aangeduid als knotmaker. De instructies die bij deze haarklemmen worden bijgevoegd, zijn gemakkelijk te volgen en door iedereen te begrijpen. In een aantal minuten ben je in het bezit van een praktische knot op je hoofd. Best prettig wanneer je bijvoorbeeld in de zorg werkt om snel even voor je werk je haar op kunt te steken. Ook wanneer je gaat sporten is zo’n knot functioneel.

Haaraccessoires online aanschaffen

Haaraccessoires is een prima product om online aan te schaffen. Ze zijn niet groot en kan in een kleine verpakking worden verzonden. Eén van de bekendste merken op het gebied van haarspelden en klemmen is Zenner. Voor elke leeftijd hebben zij passende accessoires in het assortiment. Ook voor kleine meisjes zijn er vele soorten haarklemmen.
De haarklemmetjes voor kleine kinderen zien er speels en vrolijk gekleurd uit. Ze zijn handig in het gebruik en zorgen er voor dat het haar niet in de ogen valt. Om een nieuwe haarklem te kopen hoef je eigenlijk de deur niet meer uit. Er wordt door heel veel webwinkels in haaraccessoires, ontzettend veel aangeboden. In één oogopslag zie je welke kleuren en vormen aanwezig zijn. Vaak staat er bij of de haarklem geschikt is voor dik of dun haar. Online kun je ook prima haarklemmen met elkaar vergelijken.