De beste juwelier in Eindhoven

De beste juwelier in Eindhoven

Ben je op zoek naar een juwelier in Eindhoven? In Eindhoven zijn veel verschillende juweliers te vinden, van de grote bekende ketens tot kleine zelfstandige juwelierszaken. In het centrum zitten zoals te verwachten de grote ketens. Ben je op zoek naar een speciale juwelier in Eindhoven? Dan ben je bij dé juwelier aan het goede adres.

Gespecialiseerd in verkoop bijzondere sieraden

Dé juwelier is een familiezaak en sinds 1915 – het jaar waarin de familie de zaak startte – bekend om de inkoop en verkoop van sieraden. Het is een echt familie bedrijf, het is steeds over gegaan op de oudste zoon en inmiddels is de 4e generatie aan het werk in de juwelierszaak. Doordat verschillende generaties aan het werk zijn in de winkel zijn er ook diverse veranderingen doorgevoerd. Zo heeft de juwelier in Eindhoven niet alleen een website, maar ook een webshop. Ze gaan dus helemaal met de tijd mee. Maar ook blijven dingen bij het oude, zoals de vertrouwde persoonlijke service die ze aan klanten aanbieden. Ook de inkoop en verkoop van sieraden is iets wat ze al vanaf de beginjaren doen.

Inkoop en verkoop van sieraden

Dé juwelier in Eindhoven staat betekend om de inkoop en verkoop van bijzondere sieraden. Ze kopen diverse sieraden in verschillende stijlen in. Dat kan uiteen lopen van antieke sieraden tot eigentijdse sieraden. Met de inkoop van aparte sieraden probeert de juwelier zicht te onderscheiden van de andere juwelierszaken. En dat is een succes. Want door de inkoop van sieraden kunnen ze soms sieraden aanbieden die tot dezelfde serie behoren en dezelfde geschiedenis. Zo hebben ze van antieke oorbellen, ketting en armband die allemaal dezelfde historie hebben. En dat is met antieke sierraden zeker uniek. Doordat ze al jarenlang sieraden inkopen en verkopen hebben ze ook een groot netwerk opgebouwd. Zowel binnen als buiten Nederland en Europa. Regelmatig reist dan ook een van de eigenaren af voor de inkoop van bijzonder exemplaren.

Uitgebreide collectie van sieraden en meer

Dé juwelier in Eindhoven heeft een uitgebreide collectie aan sieraden. Naast de bekende merken van horloges, ringen, armbanden of kettingen voeren ze ook een aantal kleinere merken. Deze zijn uniek doordat ze worden gemaakt door verschillende ateliers, welke elk zijn eigen specialiteit heeft op gebied van sieraden maken. Daarnaast hebben ze natuurlijk nog de antieke sieraden. Ook kan je bij de juwelier terecht voor andere zaken die te maken hebben met goud of zilver. Denk bijvoorbeeld aan tafelzilver, zo kun je ook kinderbestek laten graveren met een naam. Daarnaast verkopen ze zilveren miniaturen, horloges en oude gouden klokken.

Met de tijd mee

De juwelierszaak in Eindhoven gaat ook met de tijd mee. Ze helpen niet alleen klanten in de winkel, maar hebben ook een website met een webshop. In de webshop is een groot deel van de collectie te zien. Nog lang niet alles, want de webshop is nog in opbouw. Met de webshop willen ze ook internationale klanten aanspreken die interesse hebben in de antieke sieraden. Ook biedt de website meer mogelijkheden voor inkoop en verkoop van sieraden. Daarnaast is het een communicatiemiddel wat bijna niet meer weg te denken is in de huidige tijd. Toch blijft de winkel een belangrijk verkooppunt, de juwelier vindt het persoonlijk contact met zijn klanten ook erg belangrijk.