Kralen armband heren

Bestel een kralenarmband voor heren

Mannen gaan steeds vaker sieraden dragen. Waar de meeste mannen al een oorbel dragen of een ketting zie je ook steeds vaker dat mannen kiezen voor een armband als sieraad. Zeker voor mannen die bezig zijn met mode zijn sieraden zoals armbanden ook vaste elementen van kleding garderobe geworden. Tegenwoordig past een armband ook goed naast het dragen van een horloge. Een kralen armband wordt vaak gezien als iets vrouwelijk, maar een kralenarmband voor heren kan ook goed. Het zit hem in de stijl en het soort kralen dat een kralen armband voor heren mannelijk maakt.

Stoere kralen in de armband

Zoals gezegd zit het verschil een kralen armband voor dames en heren in het gebruik van de kralen. Voor een vrouw worden bijvoorbeeld melkstenen gebruikt. Voor een kralenarmband voor heren worden vaak stoere kralen gebruikt. Wat zijn dan stoere kralen vraag je je af. Stoere kragen zijn bijvoorbeeld kralen zoals edelstenen van agaat, tijgeroog of jaspis. Ook lavakralen – die vaak ongelijkmatig van vorm zijn – passen goed in een kralen armband voor heren. Deze lava kralen kun je mooi afwisselen met gladde kralen. Ook het gebruik van kleuren zorgt ervoor dat een armband geschikt is voor mannen. Zo zijn kleuren zoals grijs, bruin, natureltinten of zwart geschikt voor mannen. Deze kleuren maken de armband stoer. Natuurlijk kunnen ook andere kleuren worden gebruikt, een beetje man durft wel te experimenteren. Een kleur zoals blauw of rood kan in combinatie met grijs of zwart ook nog erg leuk zijn voor een man.

Leer gecombineerd met kralen

Bij kralen armbanden denk je algauw aan simpele en niet zo sterke armbanden. Dat is deels ook waar. De meeste armbanden worden gemaakt door het rijgen van kralen op elastisch draad. Het voordeel hiervan is dat de armbanden vrij smal zijn en hierdoor kun je ook meerdere armbanden dragen aan één pols. De kralen armbanden voor heren worden vaak ook op elastisch draad gemaakt. Deze zijn vaak wel iets groter dan de kralenarmbanden voor vrouwen. Mannen hebben toch vaak iets bredere polsen. Naast de armbanden op elastisch draad zijn er ook armbanden met leer. Zeker voor mannen is een kralen armband op leer stoer. De kralen zijn met een speciale textiel lijm op een dun leren bandje gelijmd. Ook hier is weer gekozen voor donkere kleuren zoals zwart, bruin of grijs. Ook de kralen zijn weer wat stoerder van aard. Er zijn twee varianten hierin, de ene variant is een kralen armband waarbij het leer breder is dan de kralen, zo zie je de leren band dus nu. De tweede variant is een dunne leren band waar de kralen overheen vallen.

Bestel een persoonlijke kralen armband voor heren

De kralen armband voor heren kan online worden besteld via de website. Bij het bestellen kun je ook nog eventuele opmerkingen doorgeven. Bijvoorbeeld als je een verandering wilt in het ontwerp van de armband. Zo kun je de favoriete kleur van de man erin verwerken of kun je aangeven welke soort kralen in de kralenarmband verwerkt moeten worden. Daarnaast kun je de lengte van de armband aangeven, zo weet je zeker dat de kralenarmband ook past. Shop nu online de leukste stoere kralen armbanden voor heren.