Een leren armband heren als cadeau

Een leren armband heren als cadeau

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een man? Bedenk dan eens om een leren armband voor heren te geven. Het is weer eens iets anders dan het geven van sokken als cadeau. Gaf je eerder jouw man of een vriend een boxershorts, kleding of een bierpakket cadeau? Met dit cadeau steel je zeker de show. Zeker bij mannen die veel bezig zijn met mode valt dit cadeau in de smaak. Een leren armband voor heren is stoer en mannelijk. Maar ook stijlvol en uniek. Want de meeste mannen dragen geen leren armbanden voor heren, maar eerder zilveren of gouden armbanden. Met een leren armband geef je aan heren eens heel iets anders, een uniek cadeau.

Goede kwaliteit armbanden

De leren armbanden voor heren zijn gemaakt van goed kwaliteit leer. Het is dan ook 100% echt leer. Dit is ook van belang bij de armband want hij moet dagelijks gedragen kunnen worden bij alle werkzaamheden. Door het dagelijks dragen van de armband moet het leer goed zijn, zodat de armband niet te snel gaat slijten. Hoge kwaliteit leer is ook belangrijk omdat mannen soms ook wat ruiger werk of buiten werken, de leren armband heren moet daar tegen bestand kunnen zijn. Daarbij aansluitend is de armband ontworpen met gemak in gedachten. Mannen dragen niet vaak sieraden en als ze dan een sieraad dragen moet het eigenlijk zo zitten dat je niet merkt dat je een sieraad draagt. Ook is de leren armband voor heren gemaakt met een rvs- sluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat hij niet makkelijk afglijdt en makkelijk kan sluiten of open. Daarnaast geeft de sluiting ook een stoere look.

Twee verschillende modellen

De leren armband voor heren is er in twee verschillende modellen. Nou, eigenlijk nog meer want elk model heeft weer verschillende varianten. Het eerst model is gemaakt van diverse leren bandjes die met elkaar vervlecht zijn. Hiervan heb je zowel een dunnere als een brede variant. De leren armband is verkrijgbaar in de kleur zwart en bruin. Het andere model is een leren armband met een patroon. De ene variant is heeft een legerpatroon en is verkrijgbaar in legergroen (diverse kleuren groen) of in natureltinten. De andere variant is een extra brede leren armband met een grafische patroon. Wil je liever een leren armband heren met een andere patroon of heb je een hele specifieke kleur in gedachten? Laat het dan weten bij je bestelling, omdat de leren armbanden handgemaakt zijn kunnen er ook aanpassingen in worden doorgevoerd.

Bestel een armband als cadeau

De leren armband heren is een leuk cadeau om te geven. Je kunt de armband bestellen via de website. Kies op de website welke armband je wilt bestellen en kies de kleur. Daarnaast kan je de polsmaat doorgeven, dit is van belang dat de leren armband voor heren lekker zit. Hierdoor zit hij niet te los om de pols en voorkomt het dat de armband afglijdt. Weet je de maat niet of blijkt bij levering dat de armband toch de los zit? Geen probleem, je kunt de bestelling kosteloos retourneren. Geef bij de bestelling aan dat het een cadeautje is, dan krijg je de leren armband voor heren in een leuke cadeauverpakking thuis gestuurd.