Louis Vuitton armbanden

Louis Vuitton armbanden

Louis Vuitton is bekend van de tassen, het is een gewild merk voor veel dames. Louis Vuitton is een Frans merk dat niet alleen bekend is van de tassen, maar ook koffers, kleding en accessoires op het gebeid van mode maakt. Het merk is herkenbaar aan het monogram waar de letter L en V zijn ineengestrengeld. Voor dames betekent een echte Louis Vuitton aan de arm dat je aanzien hebt. Maar naast de tas zijn er nog een aantal accessoires van Luis Vuitton waarmee je ook laat zien dat je stijl en aanzien hebt. Denk bijvoorbeeld aan de Louis Vuitton armband.

Louis vuitton essential v bracelet prijs

Louis Vuitton Essential V oorbellen

Naast de tas van Louis Vuitton zijn de oorbellen ook wel een gewild accessoires. Het zijn oorbellen die wereldwijd beroemd zijn. Niet alleen veel beroemde sterren hebben ze gedragen ook de reclame filmpjes voor de oorbellen waren opzienbarend. Hierdoor werd er veel over de oorbellen gesproken. Helaas waren de oorbellen zo gewild dat ze ook binnen mum van tijd zijn uitverkocht. hoe ze er dan uit zien? Het zijn gouden oorbellen die gemaakt zijn van metaal. Maar dat zie je niet, want er zit een gouden laag overheen. Natuurlijk kan het bekende monogram van Louis Vuitton niet ontbreken, het monogram is te vinden aan de onderkant van de oorbellen. De oorbellen zijn groot, maar doordat ze ook elegant van stijl zijn is de grootte niet vervelend.

Louis Vuitton armband

De Louis Vuitton armband is lang niet zo bekend als de oorbellen, maar toch is het een mooi accessoires om te hebben. De Louis Vuitton armband is ook nog steeds te koop, dat is een voordeel als de armband minder bekend is. De armband is ook weer afgewerkt met goud metaal, in plaats van een matte uitstraling zoals bij de oorbellen is de Louis Vuitton armband van glanzend materiaal. Het Luis Vuitton monogram zit ook op een niet zichtbare plek, namelijk op het slotje. Wat leuk is om te weten is dat de armband gemaakt is van hetzelfde materiaal als van het materiaal waar de tassen ook van gemaakt. De armbanden zijn in diverse kleuren uitgebracht. Onlangs is er ook een nieuwe Louis Vuitton armband uitgebracht, namelijk en sportieve armband welke in fluor keur en zwart is uitgebracht.

De sjaal met het logo van Luis Vuitton

Ook de sjaal is een onmisbaar item voor de Luis Vuitton liefhebber. Zeker nu de koudere periodes er weer aan komen is een warme sjaal altijd fijn. De sjaal is gemaakt van een combinatie van wol en kasjmier want extra zacht. Dit is ook de enige accessoires – afgezien van de tas dan – waar het logo van Louis Vuitton goed zichtbaar is. Waar bij de andere accessoires het logo nog en beetje verstopt was kan je er bij de sjaal niet omheen. De sjaal heeft namelijk een patroon met het logo van Louis Vuitton. Toch is dat niet hinderlijk, want de rustige kleurencombinatie zorgt ervoor dat de sjaal bij elke jas past. Zo is de sjaal verkrijgbaar in zwart/goud en in bruin/lichtbruin. Ook is er nog een grijs/witte variant.

De laatste Louis Vuitton accessoire

De laatste Louis Vuitton accessoire in de lijst is de sleutelhanger. De sleutelhanger is bijzonder en uniek want het is een sleutelhanger die gemaakt is van bont. Het logo staat op de bovenkant, in het metalen gedeelte. Met deze sleutelhanger wil jij niet zo snel je sleutels kwijtraken.