Omslagdoek zwart

Omslagdoek zwart

Een omslagdoek in een zwarte tint kun je gebruiken om je outfit mee af te stylen. Een zwarte omslagdoek is een prima aankoop, omdat de tint zwart bij bijna alle andere kleuren past. Draag je een rode outfit? Zwart zorgt er voor dat je er stijlvol bij loopt. En wat te denken van zwart op zwart? Ben jij een persoon die alleen maar zwarte items aanschaft? Dan moet je over de kunst bezitten om contrasten te zoeken in deze zwarte kleunre. Structuren en verschillende soorten materialen, maken het zwart wat je draagt tot jou eigen look. Een omslagdoek zwart in een gehaakt patroon past bij elk kledingstuk.

Functioneel

Omslagdoeken zijn functioneel en op ieder moment van de dag te gebruiken. Snel even een boodschap doen met de auto? Drapeer snel je omslagdoek over je schouders en je zit er lekker warmpjes bij. Een omslagdoek hoef je niet persé vast te knopen. Je kunt deze bijvoorbeeld luchtigjes over je schouders slaan wanneer je buiten iemand uitzwaait, die op bezoek is geweest. Zorg er voor dat je je warme omslagdoek altijd bij de hand hebt.

Lekker cocoonen

Na een drukke werkdag is het aangenaam om comfortabel te cocoonen met een kop thee op de bank. Vergeet dan vooral je omslagdoek niet te gebruiken. Een doek die gemaakt is van een warm materiaal zorgt voor een prettig gevoel.

Meditatie-omslagdoek

Wanneer je comfortabel een meditatiesessie wil doen is een omslagdoek niet weg te denken. Het is niet de bedoeling dat je het koud krijgt tijdens je mind-fulness oefeningen. Er zijn speciale meditatie-omslagdoeken op de markt, die je kunt gebruiken tijdens je nidra-yoga oefeningen. Je blijft lekker warm en komt helemaal in de relax-stand.

Het is slim om een flinke omslagdoek aan te schaffen waar je helemaal in weg kunt kruipen. Vooral tijdens de ontspanningssessies aan het einde van een yoga-uurtje heb je wel wat warmte nodig. Ontspanning en de juiste omslagdoek zorgen voor een heerlijke ervaring.

Schaf jezelf een omslagdoek in het zwart aan. Een geprinte doek kan afleidend werken. De neutrale zwarte tint geeft nóg meer ontspanning.

Omslagdoek als pareo

Wanneer je voor jezelf een omslagdoek aanschaft in de maat 170 x 100 cm., kun je er met gemak een pareo(wikkeljurk)van creëren. Zorg wel dat je een katoenen exemplaar aanschaft. Dit soort omslagdoeken zijn multifunctioneel. De wikkeljurk (sarong) kun je tijdens vakanties even over je badkleding dragen wanneer je wat gaat eten of drinken.

Ook thuis in de tuin is het een ideaal kledingstuk. Op een koele avond draag je deze doek als sjaal voor wat extra comfort.