Leuke oorbellen ringetjes met hanger

Leuke oorbellen ringetjes met hanger

Het is hoogzomer, maar wordt er alvast vooruitgekeken naar de herfst en winter. Waarom? Voor de nieuwe collectie op het gebied van mode en sieraden. Elke jaar, tegen het einde van de zomer, wordt de nieuwe collecties geshowd en worden de nieuwe trends bekend gemaakt.

Geïnspireerd op de natuur

Waar in de zomer de trend voor sieraden was geïnspireerd op de zee, figuren en kleuren is het voor de winter ook weer geïnspireerd op de natuur. Maar dit keer met de Scandinavische cultuur als basis. Je kunt hierbij denken aan hout, koper, rosé-goud en goud. Eenvoudig maar wel stijlvol. Dit geldt ook voor sieraden zoals oorbellen ringetje met hanger. De oorbellen zijn simpel en eenvoudig en hout wordt gecombineerd met goud voor dat kleine beetje extra. Ook vind je de natuur terug in ketting en armbanden, kleuren zoals groen, bruin en goud worden in deze sieraden verwerkt.

Oorbellen ringetjes met hanger

Speciale aandacht is er voor de oorbellen ringetjes met hanger. Het is een trend die ook al enige tijd mee gaat en ook weer te zien is in de winter. Vaak zijn dit ronde ringetjes met een hanger eraan. Waar ze in de zomer heel groot waren is in de winter het code woord klein. Al hoewel je een grote oorbellen ringjetjes met een kleine hanger ook prima kan dragen in de winter.
Keuze is reuze voor oorbellen
Met de nieuwe collectie oorbellen voor de winter is een ruime keuze uit diverse mogelijkheden. Je kunt gaan voor de oorbellen die geïnspireerd zijn op de modetrends, maar je kunt ook kijken voor een tijdloos ontwerpt. Ook als je liever een opvallende indruk wilt maken kun je kiezen voor strass steentjes. Strass steentjes geven je gezicht een extra allure en bling-bling gevoel. Je hebt ze van goud en zilver tot paars of groen. Heb je al een gaatje in je oren maar zie je zoveel mooie oorbellen dat je nog een gaatje erbij wilt laten schieten? Ook dat is mogelijk bij de juwelier.

Hoe werkt het schieten van oorbellen?

Het schieten van gaatjes kan bij een juwelier worden uitgevoerd. Er hoeft hiervoor geen afspraak worden gemaakt. Allereerst worden de oorlellen ontsmet, anders kunnen er later ontstekingen komen. Daarna maakt de juwelier met een jodiumstift een stipje op het oor, op de plek waar het gaatje moet komen. Ook is het een extra controle om te zien of de gaatjes wel evenwijdig in de oorlellen worden geprikt. Hierna wordt met een special tang de gaatjes in het oorlel geknipt. Om ontstekingen te voorkomen moeten de oorlellen daarna twee weken lang worden ontsmet.

Maak een keuze uit de nieuwe collectie

Met twee gaatjes in elke oorlel heb je zo nog meer ruimte voor het dragen van mooie oorbellen. Kies je voor oorbellen ringetjes met een hanger of kies je voor knopjes? Ga je voor eenvoud of kies je iets waarmee je de blitz maakt? Wat het ook is, met de nieuwe collectie is er genoeg keuze.