Sieraden

 

Sieraden trend voor de winter

Met een nieuw seizoen op komst is het ook weer tijd voor nieuwe trends. Niets is zo fijn – zeker voor een vrouw zijnde – om je kledingkast leeg te kunnen maken en ruimte te maken voor nieuwe kleren. Dat geldt ook voor sieraden. Nieuwe sieraden kopen die passen bij het nieuwe seizoen een bezigheid die veel vrouwen leuk vinden. Want hoewel je sieraden bijna overal wel mee kan combineren is het toch leuk om je sieraden te kunnen afstemmen op je kleding en het nieuwe seizoen. Natuurlijk heb je altijd wel sieraden die tijdloos zijn of die een paar seizoenen meegaan, daarom is het ook niet nodig om sieraden weg te gooien. Wie weet is het volgend jaar weer hip. Voor nu zijn er in ieder geval nieuwe trends gespot op het gebied van sieraden. Daarom op een rij de nieuwe trends voor de winter.

Goud en oker

Gouden sieraden gaan al eeuwen mee. Waar het vroeger een manier was om status te laten zien (vandaar ook de naam ‘golddigger’), is dat nu lang niet altijd meer het geval. Gouden sieraden zijn erg populair en ook deze winter is het weer veel terug te zien in de mode. Zowel in kleding als in sieraden is goud een kleur waarmee je goed kan combineren. Ze kunnen gecombineerd worden met kleuren zoals oker, blauw, groen of zwart. Maar ook roze of natureltinten kunnen goed worden gecombineerd met goud. Eigenlijk alles wel. Voor sieraden kun diverse stijlen aanhouden, van een klassieke look met gouden oorbellen tot een party outfit met glitters en diverse kettingen. Kies bijvoorbeeld voor een mooi gouden kettinkje wat je kunt combineren met oorringen.

Kleuring en flowerpower

Je ouders kennen de kledingstukken en sieraden misschien nog van vroeger, de flowerpower broeken, oversized truien en grote sieraden. Er wordt weer massaal teruggegrepen naar de jaren tachtig. Zowel in de mode als in de sieraden. Op het gebied van mode zie je ook weer veel wijde truien, korte shorts en kledingen met patronen van cirkels en ruiten. De trend van sieraden sluit hierbij aan. Denk maar aan grote armbanden in verschillende felle kleuren, grote oorringen of het dragen van meerdere kettingen. Waar menig mens in de jaren 80 met hun kleding een statement wilde maken, geldt dat voor het dragen van sieraden.

Meerdere sieraden gecombineerd

De laatste trend die we in winter gaan terug zien is een trend die nu al een tijdje loopt, namelijk het combineren van meerdere sieraden bij elkaar. Dit zie je vooral bij kettingen. Kettingen zoals schakelkettingen of een ketting met een hangertje worden door elkaar gedragen. Ook wordt zilver en goud met elkaar gemengd. De schakelketting is trouwens ook weer erg populair geworden. Denk dan niet aan grote grove schakels, maar ga voor het fijnere werk, de schakelkettingen met kleine schakels. Deze kettingen kunnen leuk gecombineerd worden met een ketting met aparte hanger eraan. Al met al zijn er weer genoeg leuke trends op het gebied van sieraden om jezelf mee te kunnen verfraaien.

Filters:  Filter
You've just added this product to the cart: