Sieraden groothandel, eigen merk snel geleverd | Divone.nl

Op zoek naar een groothandel in sieraden?

Het komt perfect uit dat jij nu op deze pagina bent aangekomen. Wij zijn regelmatig op zoek naar partners welke ons kunnen assisteren om deze sieraden groothandel beter in de markt te krijgen. Speciaal omdat wij niet alleen maar een groothandel willen zijn hebben wij onze eigen merk opgezet waarvoor je hier op deze site de verkoop prijzen kunt zien. Heb jij een eigen bedrijf en wil je graag ons merk ver-markten? Neem contact op en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

De service behorende bij een sieraden groothandel

Je vraagt je natuurlijk af wat wij voor je kunnen betekenen? Normaal gesproken is een sieraden groothandel vrij simpel opgezet, je koopt er producten voor prijs X en je verkoopt ze voor prijs Y. Wij pakken het wat anders aan. Prijs Y is bij ons al bekend, wij willen een duidelijk beeld voor onze klanten en wat zij kunnen verwachten als het om het merk Divone gaat. Wij bieden geen goedkope rommel aan of hele dure gouden oorbellen, dit past simpel gezegd niet bij ons concept. Wil bieden een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Verkopen zullen bij ons op basis van locatie in Nederland geregistreerd worden, als een winkelier in stel Leeuwarden ons merk verkoopt en een klant koopt on-line het product in onze webshop dan ontvangt de winkelier in Leeuwarden commissie. Als het om een webshop gaat dan ontvangt deze webshop een commissie.

Waar helpen wij jou mee?

– Marketing Wij geven ons eigen marketing materiaal uit waar jij van kunt profiteren. Je kunt het gebruiken, zelf opstellen of simpelweg aanpassen. – Klanten service Minder werk voor jou dus, klanten kunnen bij ons op de website vragen stellen via mail, telefoon of live chat, hier heb je geen omkijken naar. – Kwaliteit garanties Aangezien wij zelf inkopen, zelf de fabrieken inspecteren heb je een standaard hoge kwaliteit. Ieder product wordt ook gecontroleerd voor het de deur uit gaat waardoor je weet dat jou klant geen beschadigde sieraden zal ontvangen. – Logistiek Wij kunnen de pakketjes voor jou versturen naar jou locatie zonder dat jij zelf een magazijn dient aan te houden. Dit kan specifiek voor jou worden opgesteld met jou adres/ verkoop informatie erop etc. Wil je alles zelf in de hand houden? Van zelfsprekend ook geen probleem.

De prijzen van een groothandel in sieraden

Verwacht niet voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten. Wij zijn eerlijk in onze prijzen en commissie want hier staat ook het een en ander tegenover. Ben je op zoek naar super goedkope sieraden om deze ergens op een markt aan te bieden dan moeten wij eerlijk zijn, dan zijn we niet de juiste partner voor jou. Wij zijn van mening dat een sieraden groothandel meer moet doen dan inkopen, opslaan en weer verkopen (het dozen schuiven). Mocht je vragen hebben, neem contact op. Helaas moeten wij mededelen dat een KvK nummer wel verplicht is, wij gaan er van uit dat jij serieus met de verkoop van onze producten aan de slag gaat en niet zomaar op zoek bent naar iets leuks voor thuis. Oorbellen groothandel Armbanden groothandel Kettingen groothandel Ringen groothandel