Strandjurkjes

Strandjurkjes

Een strandjurkje is super hip. Voor een hete zomerdag, voor een dagje strand, voor een zonnig dagje op het terras… vooral met stralend weer is een strandjurkje ideaal. Een leuk strandjurkje laat jou ook helemaal stralen!

Veel keuze

Er is enorm veel keus in strandjurkjes. Verschillende maten, lengtes, kleuren… voor iedereen die op zoek is naar een strandjurkje is er wel iets leuks te vinden.

Het is ook leuk om naar strandjurkjes te kijken in de winterperiode: veel strandjurkjes kan je dan met hoge korting kopen.

Volg de trends

Echter, wil je het hipste strandjurkje? Dan moet je niet bij de solden kijken maar naar de nieuwe trends van het komend zomerseizoen.

In 2020 zal de maxi-dress, een lange strandjurk, wederom een hit worden, zoals enkele jaren geleden. Het is heel leuk om deze strandjurk te combineren met een mooie hoed.

Eveneens zullen de off-shoulderstrandjurkjes een hit worden. Zoals de naam al zegt, zijn dit hippe strandjurkjes zonder dat er stof over je schouders hangt. Lekker luchtig dus, voor als het echt heel warm is buiten. En super hip!

De stof van het jurkje is zoals altijd zacht en luchtig. De kleuren van de stof kunnen variëren: met of zonder print, met felle kleuren, met lichte kleuren… In 2020 zullen het wel de lichte, frisse kleuren zijn die het meest gekocht zullen worden. Al is een felle kleur natuurlijk wel altijd erg vrolijk.

Tot slot, strandjurkjes zijn ideaal voor heet weer. Zowel op vakantie als tijdens warme dagen in eigen land, een strandjurkje is altijd wel hip. Als je een beetje de trends volgt, zul je in 2020 zeker stralen met je hippe strandjurk!