Turquoise oorbellen vind je natuurlijk bij Divone!

De turquoise oorbellen van Divone

Turquoise oorbellenSpeciaal voor jou hebben we deze pagina opgezet om alle turquoise oorbellen bij elkaar te hebben. Simpel zodat je niet verder hoeft te zoeken. We hebben diverse modellen van vlindertjes tot slangen en natuurlijk ook de mooie druppelvormen welke geweldig mooi uitkomen in turquoise. Alle modellen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en ieder model is uniek. Als je 2 oorbellen koopt dan zijn ook deze uniek en nooit 100% hetzelfde, dat maakt deze oorbellen juist zo leuk! Kies zelf of je het mooiste model met de glimmende steentjes vind of juist niet glimmend zoals de ovalen varianten. Geen goedkope lichte modellen, hieronder vind je alleen hoogwaardig en goed afgewerkte modellen.

Klik op deze link en vind alle turquoise modellen in 1 overzicht.

Op zoek naar oorbellen in turquoise kleur?

Turquoise oorbellenWe raden je aan om via bovenstaande link direct door te gaan naar het overzicht met al onze oorbellen in turquoise, we werken er aan om op deze pagina direct de modellen weer te geven. Het is mogelijk dat je hier iedere week nieuwe modellen vind, dit doordat we constant bezig zijn ons assortiment uit te breiden en op aanvraag van mensen producten toe te voegen. Mocht je meer informatie wensen, lees beneden verder of neem even contact op. Contact opnemen kun je via de chat, whatsapp, sms, e-mail of bellen natuurlijk.

Merk oorbellen met turquoise steen

Deze modellen zijn zorgvuldig geselecteerd. Tijdens het productie proces wordt zorgvuldig gekeken welke modellen bij elkaar passen en welke niet. Dit is afhankelijk van de materialen op de dag en welke stenen er zijn geselecteerd om te verwerken worden de kleuren bepaald.

Turquoise armbandLet ook op, mocht je ze willen ruilen omdat er 1tje beschadigd is (we gaan er niet van uit maar het kan altijd) gebeuren), stuur dan beiden oorbellen retour zodat wij ook weer een setje oorbellen met turquoise steen welke gematched is naar je kunnen opsturen. Het zou zonde zijn als je straks met 2 grote afwijkende kleuren zit.

Behalve turquoise armbanden hebben we natuurlijk ook andere artikelen in turquoise om je set compleet te maken!