Zilveren armbanden heren

Koop een zilveren armband voor heren

Mannen dragen over het algemeen weinig sieraden. Een (trouw)ring, een horloge en dat is het vaak wel wat betreft sieraden. Toch zie je steeds meer mannen met zilveren armbanden. Het zijn vooral bij de jongeren die kiezen voor een zilveren armband voor heren. Het is een sieraad dat ook goed past bij deze tijd. Want steeds meer mannen willen er verzorgd, trendy en stijlvol eruit zien. En dat uit zich niet alleen in kleding of een goed kapsel, maar in een complete look. Een zilveren armband voor heren maakt deze look compleet.

Wat voor stijl kies je uit?

Zilveren armbanden voor heren heb je in allerlei modellen en designs, van smalle tot brede armbanden. Ook zijn er zelfs oorbellen, ringen of kettingen in dezelfde serie. Bij Divone is er een breed assortiment in zilveren armbanden. Het assortiment met sieraden bevat armbanden met grove schakels, smalle eenvoudige armbanden of zilveren armbaden met een gravering erin . Grof schakelarmbanden passen goed als een man als je gaat voor een stoere stijl. Dat kan worden gecombineerd met wollen truien, leren jassen of een mooie spijerbroek. Maar er zijn ook andere stoere armbanden, bijvoorbeeld in de stijl van Buddha to Buddha. Kies je liever voor iets eenvoudigers? Dan zijn er ook veel armbanden die klein en fijn zijn. Als je sieraden zoekt die passen bij een zakelijke stijl dan zijn matte of glanzende polssieraden goede smaakmakers. Hierin heb je naast zilver ook nog keuze uit staal of goud.

Kwaliteit van de armbanden

Bij Divone kun je voor de zilveren armbanden voor heren rekenen op hoogwaardige kwaliteit. De zilveren armbanden zijn gemaakt van eersteklas edelmetalen. Hiermee wordt bedoeld dat de zilveren armbanden van het allerbeste materiaal gemaakt is. Dit houdt in dat ze bijna voor 100% uit zilver bestaan. Hierdoor heb je dus nooit de kans dat er roest op komt en behouden ze altijd hun matte of glanzende uitstraling. Hierdoor kun je dus extra lang genieten van de zilveren armbanden. Doordat de armbanden van zo hoge kwaliteit zijn hebben ze ook een kwaliteitskeurmerk gekregen. Dit keurmerk hebben alle juweliers die sieraden verkopen van eersteklas metalen.

Breed assortiment van sieraden

Behalve een groot assortiment van zilveren armbanden voor heren heeft Divone ook nog een groot assortiment voor andere sieraden. Denk aan stoere ringen, of zilveren kruis aan een ketting of ander soorten kettingen. Deze zijn er in dezelfde series van de armbanden, waardoor ze prima met elkaar kunnen worden gecombineerd. Maar ook los van elkaar kunnen deze sieraden prima worden gedragen. De zilveren armbanden en andere sieraden kunnen bij de juwelier worden verkocht, maar ze kunnen ook via de website worden gekocht. Voor mannen is dat ideaal, want vaak houden die iets minder van shoppen dan vrouwen. Op de website is zelfs nog een breder assortiment van armbanden, bedels, kettingen, oorbellen, zilveren ringen te vinden. Je kunt gemakkelijk de juiste sieraden uitkiezen die passen bij jouw smaak en betalen via Ideal. De volgende dag worden de sieraden bij je thuis bezorgd. Echte kleren maken de man wordt weleens gezegd, dat geldt ook voor sieraden.