zilveren ketting dames

De sieradenkast van een vrouw, de zilveren ketting dames mag niet gemist worden

Een vrouw heeft nooit teveel kleding, zo gaat dat ook met sieraden. Nog iets wat hetzelfde is bij deze twee zaken, is het hebben van een goede basis. Iedere vrouw heeft in de kledingkast wel een paar goede basics hebben die overal gecombineerd mee kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de little black dress, een goede spijkerbroek, een blazer of een wit overhemd. Datzelfde geldt ook voor sieraden. Hoewel je nooit genoeg sieraden kan hebben is wel goed om een aantal items te hebben die je altijd met alles kunt combineren. Wat voor soort sieraden horen dan tot de basics van de sieradendoos? Nou, bijvoorbeeld een zilveren ketting voor vrouwen, of een gouden ring. Tijdloze en mooie sieraden die goed te combineren valt met een horloge, armbanden of oorbellen. Op een rij de basics van de sieradenkast.

Glimmend en subtiel

Glimmend en subtiel, het zijn twee tegenhangers van elkaar als het gaat om sieraden. Toch zijn beide items een must-have als het gaat om sieraden. Iedere vrouw heeft wel een sieraad nodig waarmee je de blits kan maken. Want er is altijd wel een keer een feestje of gelegenheid waar jij de show kunt stellen. Denk bijvoorbeeld aan sieraden met een diamant of met extra glitters. Niet alleen geven deze sieraden je een glamourlook, ook laten ze je sprankelen en stralen. Ideaal voor een feestje dus. De tegenhanger van glimmend is subtiel. Subtiele sieraden die nodig zijn om je outfit af te maken, maar die het niet overheersen. Denk aan een eenvoudige zilveren ketting voor dames die de look voor thuis of voor op het werk afmaakt. Je hoeft hier niet mee op te vallen, maar je wilt laten zien dat je weet wat klassiek en stijl inhoudt.

Stoer en tijdloos

Subtiel en glimmend is goed, maar soms wil je ook iets anders zijn dan lief of sexy. Daarom is een stoer sieraad ook een must-have in je sieradendoos. Een stoere armband, bijvoorbeeld van grove schakels of oorbellen van titanium geven een hele andere sfeer aan jouw outfit. Ook brede armbanden en grove kettingen passen hierbij. Een stoer item kan ook een lief jurkje een hele andere uitstraling geven. Leuk voor in de zomer als je niet al te netjes gekleed wilt gaan. Naast armbanden, oorbellen, ringen en kettingen is er nog een sieraad wat niet mag ontbreken in jouw sieradendoos. Hierbij gaat het niet zozeer om de stijl, maar wel om het sieraad, namelijk een horloge. Een horloge is iets wat je meestal draagt en waarvan je ook niet gauw switcht. Met die reden is het verstandig om te kiezen voor een klassiek of tijdloos model. Zo weet je dat het altijd past bij elk outfit wat je draagt of bij elke gelegenheid.

De laatste basics

Het laatste item wat echt niet mag ontbreken bij in je sieraden doos is een ring. Een ring maakt altijd de look van sieraden compleet. Je kunt variƫren van een subtiele zilveren ring tot een ring met een grote diamant of een gekleurde vorm erop. Eigenlijk is een ring altijd goed en kan bijna overal mee worden gecombineerd. Een ring kan je ook aanpassen op je outfit, ga je voor subtiel en zakelijk? Kies dan voor een smalle zilveren ring met een zilveren ketting voor dames. Wil je meer een statement maken? Kies dan voor een grote ring en een schakelketting. Welke kleren je ook aantrekt, welke stijl je ook kiest: zorg ervoor dat deze vijf items altijd in je sieradenkast zitten.