4 date ideeën voor studenten

date

4 date ideeën voor studenten

Als student zit je vaak krap bij kas. Dit maakt veel aspecten van het leven lastig, zo ook een originele eerste date. Veel mensen denken dat je voor een goede eerste date flink moet investeren, maar dat is zeker niet de realiteit. In deze blog introduceren we je aan vier leuke dates waarvoor je de bank niet hoeft te breken. Lees snel verder!

  1. Wandeling

Het begint tegenwoordig al een beetje een cliché te worden, maar wij vinden de stadswandeling de perfecte eerste date. Of je nou kiest voor een wandeling door de stad of een mooi natuurgebied, tijdens een wandeling geef je elkaar de ruimte om de ander te leren kennen of een redelijk indirecte manier. Er is een eenvoudige manier om fysiek contact te leggen, maar het is ook niet ongemakkelijk wanneer dit niet gebeurt. Perfect, toch?

  1. Drankje doen?

We hoeven het niet onder stoelen of banken te steken: veel studenten vinden een drankje op z’n tijd erg leuk. Dus, waarom zou je dit niet als eerste date doen? Net als bij een wandeling biedt dit genoeg ruimte om een gesprek met de ander aan te knopen waardoor je elkaar écht kan leren kennen. Een drankje doen hoeft ook helemaal niet duur te zijn, vooral niet wanneer jij op het aantal drankjes let. Maar goed, misschien wordt het wel heel gezellig zo!

  1. Bezoek een concert

Mensen binden over veel verschillende dingen. Voor sommige mensen is het ondenkbaar, maar veel mensen vallen op de muzieksmaak van de ander. Wanneer dit bij jou en je date het geval is, is een concert een perfecte eerste date. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn! Kies voor een kleine artiest die jullie misschien allebei wel niet kennen: na de tijd heb je wat te bespreken. Wie weet ontdek je wel een nieuwe ster!

  1. Museum

Nederland is een land met een enorm aantal aan verschillende interessante musea. De kans dat er iets tussen zit wat zowel jou als je date interesseert is dus erg groot. Als student heb je in dit geval geluk: veel musea geven namelijk korting als je een studentenpas kunt laten zien. Hoewel je zachtjes moet praten, leer je elkaar zo op een unieke wijze kennen. Welk kunststuk zal de meeste interesse wekken?

Succes!

Wil jij toch nog een stapje verder en écht indruk maken, dan is goedkoop bloemen bezorgenb laten een perfecte oplossing. Neem een kijkje op de website van Boeketcadeau en doe precies dit!

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *