Ilumio raamdecoratie

jaloezieën

Ilumio raamdecoratie

Bij Ilumio kan je de raamdecoratie halen die jij in gedachten hebt. Er is een keuze aan verschillende soorten raamdecoratie, stof kleuren, materialen en ook kan je kiezen uit standaard maten of op maat gemaakte raamdecoratie. Voor elk raam is er de juiste raamdecoratie.

Raamdecoratie van Ilumio

Wanneer jij op zoek bent naar raamdecoratie kan je bij Ilumio.nl heel goed terecht. Daar creëren ze met de beste en mooiste raamdecoratie een mooi thuis voor iedereen. Ook hebben ze een goede kwaliteit en prijs verhouding. De materialen en stoffen zijn van de hoogste kwaliteit en daarom is er ook vijf jaar garantie op de gordijnen en jaloezieën. Wanneer je niet voor de standaard maten wilt gaan kan je ook er voor kiezen om de raamdecoratie op maat te laten maken. Je kunt bij Ilumio dus de raamdecoratie vinden die ook echt past bij de woonwensen die je hebt waar je nog jarenlang van kan genieten.

Raamdecoratie voor elke situatie

Raamdecoratie kan in de zomer goed dienen om het felle licht buiten te houden en de warmte in huis te beperken. Ook kan je de privacy in jou huis behouden door de juiste raamdecoratie te gebruiken door de inkijk vanaf buiten te verminderen. Dit zijn wat praktische functies maar de sfeer in de woning kan je hier ook mee bevorderen. Met de raamdecoratie van Ilumio kan je een echt thuis maken. Voor elke situatie is er wel een oplossing. Het ruime assortiment die Ilumio heeft is:

·        Gordijnen

·        Rolgordijnen

·        Dakraam rolgordijnen

·        Duo rolgordijnen

·        Aluminium jaloezieën

·        Houten jaloezieën

·        Pvc jaloezieën

·        Vouwgordijnen

·        Plisségordijnen

·        Draai- kiepramen

Wanneer je twijfelt aan kleuren kan je ook kleurstalen bestellen zodat je ook de juiste kleur kunt kiezen.

Houten jaloezieën van Ilumio

Wanneer je een stoere of natuurlijke uitstraling wilt in je interieur kan je denken aan houten jaloezieën. Deze lamellen zijn 50 mm breed en zijn eenvoudig te kantelen. Daardoor kan je de privacy en het lichtinval zelf bepalen. Elke ruimte en woonstijl krijgen een rustieke en luxe uitstraling door de houten jaloezieën.

De houten jaloezieën van Ilumio zijn op maat te laten maken en worden afgewerkt met een houten profiel en een eenvoudige bediening. Omdat ze op maat gemaakt worden passen ze altijd voor de ramen waar jouw wensen voor zijn. De maten van de houten jaloezie kunnen uiteenlopen van 240 cm breed en 270 cm hoog. Deze jaloezieën kunnen voor ieder raam of deur als raambekleding en kunnen ook dienen als zonwering. Deze lamellen worden gemaakt van lindenhout en zijn voorzien van een optrekkoord en een tuimelkoord.

Een ladderband of een ladderkoord

Wanneer je houten jaloezieën aanschaft kan je er voor kiezen om een ladderband erbij te nemen of een ladderkoord. Het ladderkoord is standaard bij de jaloezieën. De ladderband heeft een luxere uitstraling. De ladderband onderscheidt zich ook doordat het aan beide kanten een stoffen band heeft van boven naar beneden. Deze band bedekt de gaatjes die de jaloezieën bij elkaar houden. De naam van de ladderband is gekomen doordat het aanzicht vanaf de zijkant op een ladder lijkt.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *