Sneakerplaats.com is dé website voor sneakerfreaks in binnen- en buitenland

sneaker

Sneakerplaats.com is dé website voor sneakerfreaks in binnen- en buitenland

Sneakerplaats is hét sneakerplatform van Nederland. Op Sneakerplaats.com vind jij alles omtrent sneakers, in zowel binnen- als buitenland. Deze website is opgezet door sneakerfreaks, voor sneakerfreaks. Dat merk je in alles; in hoe het geschreven is, in hoe het opgezet is en hoe het ontwikkeld is! Neem daarom dus snel een kijkje op de website van Sneakerplaats.com.

Hoe is men op het idee gekomen van Sneakerplaats?

Het idee van Sneakerplaats is gekomen doordat er voordat wij met Sneakerplaats begonnen, er op het internet zeer veel verschillende informatie over sneakers te vinden was. Op de ene website kon je op zoek naar nieuwe sneakers, op een andere website kun je op zoek naar nieuws over sneakers, op weer een andere website kon je in contact komen met andere sneakerfreaks, en ga zo maar door.

Wij vonden dat dit anders kon en moest. Hoe irritant is het om van de ene naar de andere website te gaan om te vinden wat je zoekt? Dat vonden wij dus ook. Daarom hebben wij Sneakerplaats bedacht; Dé website voor sneakerfreaks waarop zij alles kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Dus niet meer van website naar website, maar gewoon alles op één domein, één website. En zo is Sneakerplaats ontstaan.

Welke content kun je verwachten op de website van Sneakerplaats?

Op de website van Sneakerplaats kun jij super veel verschillende content verwachten. Daarom is het ook zo leuk om onze website in de gaten te houden, aangezien we dagelijks nieuwe blogs plaatsen over de meest uiteen lopende dingen uit de sneakerwereld.

Zo kun je interviews lezen met (bekende en onbekende) sneakerfreaks uit binnen- en buitenland, vind jij informatie over komende releases zodat jij nooit meer een release vergeet, kun jij in contact komen met sneakerfreaks over de hele wereld via ons sneaker forum en kun jij jouw nieuwe sneakers (en ook kleding) kopen in onze sneaker zoekmachine. Al met al dus erg veel content die dagelijks wordt ververst, zodat jij wel wordt geacht om onze website in de gaten te houden om niks te missen uit de wereld.

Check ook de social media kanalen van Sneakerplaats

Ben jij een echte sneakerfreak en wil jij dagelijks de dikste sneakers zien? Volg dan Sneakerplaats ook op Instagram en Facebook. Hier hebben wij al een enorme community opgebouwd, met meer dan 60.000 volgers op Instagram en 15.000 op Facebook.

Dagelijks posten wij hier de dikste sneakers, de nieuwste sales en kortingen, de leukste sneakers die nu in de sale zijn, de tofste interviews en noem allemaal maar op. Daarnaast posten wij ook veel foto’s van mede-sneakerfreaks die onze hashtag #sneakerplaats of @sneakerplaats gebruiken. Doordat zij ons “taggen”, geven wij ons de mogelijkheid om zijn/haar foto te plaatsen op onze kanalen. Hierdoor krijg jij van ons een shoutout op onze pagina en zal jouw sneakershot getoond worden aan onze hele community.

Volg jij ons nog niet? Doe dat dan snel en mis niks meer! Daarnaast maak je natuurlijk kans op een shoutout op onze pagina’s als jij ons tagged. Succes!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *