Oorbellen in alle soorten maten, stijlen en kleuren, maten!

De oorbellen van Divone.

Bekijk hier welke verschillende kleuren we beschikbaar hebben de foto’s hieronder zijn slechts een indicatie van de kleur om het voor jou makkelijker te maken, we hebben namelijk vele verschillende oorbellen in het assortiment. Van blauw stof, Turquoise tot aan zilver en goud kleurig, voor ieder is er wel wat leuks te vinden. Mocht je vragen hebben dan horen we het graag, veel plezier met alle oorbellen bekijken! Hieronder vind je de hoofd categorieën, klik op het plaatje en vind meteen deze selectie op de site. Wil je een specifieker overzicht? Kijk dan helemaal onderaan deze pagina.

Hoofd categorieën

Antraciet Blauw Goudkleurig Kristal
Antraciet oorbellen Blauwe oorbellen Gouedkleurige oorbellen Kristallen oorbellen
Rood Turquoise Zilverkleurig Zwart
Rode oorbellen Turquoise oorbellen Zilverkleurige oorbellen Zwarte oorbellen

 

De perfecte oorbellen voor jou smaak?

Bij Divone vindt je altijd wel iets wat bij jou past. We hebben een breed assortiment opgezet in een gemiddelde prijs klasse. Geen super dure platina artikelen en ook geen goedkope rommel welke na 2x dragen kapot gaat. Iedere oorbel in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd en goed over nagedacht of deze wel of niet bij het assortiment van Divone past. Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit metalen oorbellen, van kleine knopjes tot lange hangers. Momenteel bieden wij alleen nog maar oorbellen aan van het eigen huis merk, in de toekomst zullen wij ook van diverse andere merken aanbieden, zolang ze maar in het midden segment passen en van hoge kwaliteit zijn. Graag bieden wij jou de allermooiste modellen aan. Op dit moment bieden wij een groot deel Turquoise oorbellen aan tegen een hele leuke prijs.

Oorbellen verdeeld met diverse tags

In het kleine stukje hier boven zie je diverse woorden in het roze, zo hebben wij de hele site verdeeld in specifieke soorten en de benamingen. Rechts bovenaan in je scherm kun je zoeken op basis van deze termen of je klikt rechtstreeks door.
Naar wat voor oorbellen je ook maar op zoek bent, hieronder kan je meteen vinden waar je naar op zoek bent. Zelfs als je iets heel speciaals zoekt ben je bij ons aan het juiste adres.
Mocht je toch niet de juiste kunnen vinden, stuur een berichtje via de mail, chat of whatsapp en we helpen je graag met je zoektocht.

Veel plezier met het shoppen!

Beschikbare tags:
Turquoise oorbellen
Oorbellen online bestellen
Minimalistische oorbellen
Oorbellen ringetjes met hanger