Armbanden voor een mooie prijs? Bij ons vind je wat je zoekt!

Diverse stijlen Armbanden.

Hieronder vind je diverse modellen welke je kunt selecteren op kleur. Aan de linkerkant van het scherm vind je een filter welke jou helpt gemakkelijk tot de selectie te komen die je zoekt. Wij hebben geprobeerd het zo simpel mogelijk te houden zo je gemakkelijk door alle armbanden heen kunt kijken. Al onze modellen zijn gefotografeerd bij normaal licht, verder is hier geen Photoshop bij komen kijken. What you see is what you get.

Hoofd categorieën

Paars Rood Turquoise
Paarse armbanden Rode armbanden Turquoise armbanden

 

Welke armband past het beste bij jou?

Uiteraard is iedere smaak persoonlijk, houd je van grote modellen, kleine modellen, opvallend of vind je juist dat kleine detail om je pols zo leuk? Kijk rustig door alle modellen heen en bewaar de gene die je leuk vind op je persoonlijke lijst met wensen. Diverse modellen zijn in afmeting aan te passen waar ook diverse een vaste afmeting hebben of je dient er zelf schakels tussenuit te halen. Al onze armbanden zijn gemaakt van hoogwaardig staal, geen goedkope elastieken bandjes, gewoon kwaliteit.

Vast armbanden assortiment

Wij proberen een zo’n stabiel mogelijk assortiment aan te houden en een product minimaal 6 maanden in het assortiment te behouden, echter kunnen wij dit niet garanderen. Als er nu eenmaal nog leukere en actuelere armbanden gevonden dan voegen wij deze graag toe. Uiteraard proberen wij altijd voor jou zo actueel mogelijk te zijn en de nieuwste model armbanden aan te bieden. Vind je boven in de hoofd categorieën niet direct wat je zoekt? Kijk dan hier beneden waar we de artikelen hebben opgesplits in diverse pagina’s waarmee je heel specifiek kunt vinden wat je zoekt. Zit jou perfecte stijl erbij onthoud dan de pagina goed (of sla hem op) zodat je snel weer terug kunt gaan en alles kunt bekijken.